Vende pune

 

InterEminex sh.p.k iu ofron mundësi punësimi afatgjatë të gjithë juve që jeni të motivuar për punë.

Profilet e kërkuara janë:

- Distribuim ( Shitës Ambulant, Merchandiser, Agjent i shitjes, Menaxher) 

- Shitje me pakicë ( sektorist/e, shitës/e, arkatare)

- Administratë

- Financa

- Logjistikë ( Depoist, Punonjës në depo)

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për vendet e punës të cekura më lartë në bazë të përvojës, njohurive dhe aftësive që kanë. Aplikimi bëhet duke shkarkuar aplikacionin online dhe të plotësuar ta dërgoni përmes email adresës Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa

Kandidatët do të thirren për intervistë në momentin që paraqitet nevoja për vend të lire të punës brenda kompanisë.